ITSC Newsroom

TELDAR LOGO HORIZONTAL COLOR
Oct 2 2017

ITSC lanceert Teldar TRAVEL in de Nederlandse markt

Vandaag lanceert ITSC (International Travel Support Centre) Teldar TRAVEL in de Nederlandse markt.

 

Teldar TRAVEL is marktleider B2B hotel reserveringen voor reisagenten, voor zowel individuele hotels als voor hotel ketens. Teldar TRAVEL heeft het meest uitgebreide aanbod in de markt met ruim 400.000 hotels in verschillende categorieën. Daarnaast onderscheidt TeldarTRAVEL zich door een zeer aantrekkelijk spaarprogramma en de aanwezigheid van een 24/7 service desk.

 Teldar TRAVEL is van oorsprong een Frans bedrijf dat momenteel de activiteiten uitrolt in diverse Europese landen. Voor de Nederlandse,- en Zwitserse markt heeft Teldar TRAVEL de sales en marketing activiteiten uitbesteed aan ITSC.

 

Het Nederlandse team bestaat uit 3 personen die full time de sales rol gaan vervullen.  Sanne Broug (voorheen bekend als account manager bij Beuk travel) is vanaf vandaag aan de slag bij ITSC als Sales Executive voor Teldar TRAVEL. Per 1 November zal Marieke Jansen (Oad) ook aan boord stappen, gevolgd door de 3e persoon die later zal worden geïntroduceerd.

 

Teldar TRAVEL is onderdeel van de Gekko group, een van de belangrijkste spelers op het gebied van B2B hotels in Europa.  

 

ITSC is een succesvol Sales & Marketing bedrijf dat al meer dan 20 jaar verantwoordelijk is voor de sales activiteiten voor Marriott hotels International (30 brands) en Hertz autoverhuur (inclusief Dollar & Thrifty brands). ITSC is actief in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Engeland.

 

ITSC

Sanne Broug

Sales Executive Teldar TRAVEL

Sanne@itsc.nl

035-6970575

 

www.itsc.nl