Available jobs at ITSC

Sales Coordinator - Full time

 

 

ITSC is een sales en marketing bedrijf dat in opdracht van grote internationale reisbedrijven actief is in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Engeland. Dit zijn onder andere Hertz Corporation, Marriott International en Gekko Holding (Teldar Travel & Miles Attack). Voor deze partijen zorgt ITSC voor een toegewijde sales & marketing aanpak naar de zakelijke markt, tour operators en reisbureaus.

ITSC is op zoek naar een veelzijdige collega om in de Sales Teams in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Engeland te ondersteunen. 

 

Sales Coordinator -  Full time

 

Wat houdt de functie in:

In de rol van Sales Coordinator ondersteun jij de sales teams van de diverse opdrachtgevers. Hiervoor heb je contact met de verschillende afdelingen van onze opdrachtgevers (wereldwijd) en met klanten direct.  Samen met een professioneel team draag je zorg voor de klant-tevredenheid voor de opdrachtgever en help je het Sales team om de omzet te laten groeien. Een groot deel van de taken zal zijn voor de Hertz Corporation.

 

Tot de werkzaamheden behoren onder andere:

             administratieve processen (systemen, facturatie)

             bemiddelen van klachten

             voorbereiden van sales trips en incentives

             beantwoorden van vragen van reisbureaumedewerkers

             kantoortaken zoals beantwoorden telefoon, bestellingen office supply en  

              relatiegeschenken

Samenvattend: Van ondersteunende taken zoals het beantwoorden van telefoontjes tot aan het opzetten van partnerships met de grotere leveranciers, zorgen voor een gevarieerde invulling van de werkzaamheden.

 

Wat bieden wij jou?

             Goede salariëring en secundaire voorwaarden

             Opleidingen en trainingen

             Werken in een plezierige omgeving op het hoofdkantoor in Huizen (NH)

             Work hard, play hard environment

 

Deze functie vereist van jou:

Bij voorkeur HBO denk- en werkniveau in de toeristische sector of hospitality. Deze veelzijdige baan vraagt om een persoon met  creativiteit en commercieel inzicht, doorzettingsvermogen en van nature een positieve instelling. Je bent een belangrijke “spin in het web” en multitasking moet voor jou geen probleem zijn. Naast deze karaktereigenschappen, zoeken we kandidaten die  in het bezit zijn van een rijbewijs en goede vaardigheden met betrekking tot computersystemen. Uiteraard verwachten we dat je Nederlands en Engels vloeiend spreekt en zou het fijn zijn als je Duits in de basis kent.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse?

Solliciteer dan naar de functie en stuur je CV voor 15 oktober aanstaande naar info@itsc.nl t.a.v. Frank Classen.

Vragen? Bel gerust: +31-35-6970575     ITSC  I  Beemsterboerstraatsend us an email